Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kapcsolatteremtő gyógyítás

reconnection-11hands-280x110.jpg Mind a fizikai, mind a szellemi munkámban azon dolgozom, hogy az "új frekvenciákat", vagyis a Kapcsolatteremtő Gyógyítás energiáit minél könnyebben a Földre segítsem. Azaz: minél több emberrel megismertessem a Kapcsolatteremtés, a tiszta és tudatos gondolkodás szabadságát.

2011 nyarán barátnőmtől hallottam róla először ,mert műtétre váró teniszkönyökét javította meg a frekvenciákkal való gyógyítása.Láttam őt a kezelés előtti estén karikásan elnyűtten...és másnap a kezelés után ahogy kisimulva és egy új nőként mesélve ,hogy nem fáj a keze és ez hihetetlen...másnap már dolgozni tudott vele.

Kíváncsiságom rávett hogy kipróbáljam bár mondtam a terapeutának nekem nem fáj semmi bár a fejemben lehetne segíteni kicsit....Csodás élmény volt...azok a színek és érzések amik a kezelés alatt átjártak olyan mély érzéseket keltettek bennem,hogy megbeszéltük részesülök egy Kapcsolatteremtésben.Gondoltam mig ez bekövetkezik elolvasom Eric könyvét.Pár nap alatt kiolvastam, és olvasás közben olyan megtapasztalásokat éreztem, amelyet korábban még soha egy könyv olvasása során sem.Azután,hogy megtörtént a Kapcsolatteremtés tudtam, el kell végeznem a szemináriumot. 
A ’gyógyító képző’ tanfolyamot 2011 őszén végeztem el Budapesten, Eric felügyelete alatt. A Kapcsolatteremtés óta az életem gyökeresen megváltozott,mert a rendszeres és kétségbeejtően mély depresszióm 3 hónap multával eltünt...igaz nem fájt semmim de ezzel a módszerrel a lelkem gyógyult és azóta terel az úton,hogy fejlődjek és megtaláljam önmagam.

A Kapcsolatteremtő módszer lényege, hogy túllép a hagyományos energiagyógyászat keretein, és olyan rezgésekkel kapcsol össze, ami sejtszinten, a DNS-re hat. Nem tudom hogy működik (senki sem tudja), de mindenkire hat, aki kapcsolatba kerül vele. Van, akinél nagyon látványos és azonnali a változás, és van akinél belső folyamatokat indít el, amelyek kívülről csak néhány hónap elteltével válnak érzékelhetővé – nálam ez utóbbi történt.

Fontos megjegyeznem ..nem én gyógyítok hanem a kapcsolatot teremtem meg a gyógyuláshoz.

reconnection.jpg

 

“Ha ön szerencsés egy ember, pont olyan gyógyításban lesz része, amilyet remélt. Ám, ha igazán nagy szerencséje van, gyógyulása olyan formában érkezik, amilyenről még csak nem is álmodhatott – meglepetésszerű ajándék, melyet az Univerzuméppen “az ön számára tartogatott.”

(Idézet Eric Pearl könyvéből)

 

Kiegyensúlyoz, harmonizál, ellazít, hat a csontokra – a fizikai síkra, valamint lelki és a szellemi szintre egyaránt. Sokszor egy kezelés is elegendő egy akkut probléma megszüntetéséhez.

Hálás vagyok, amiért kapcsolatba kerülhettem ezzel az energiamintával, és azért is, hogy rajtam keresztül mások is megtapasztalhatják a csodát.

A kezelés masszázságyon, hanyatt fekve, ruhában történik, időtartama egyénenként változó, de körülbelül egy óra.

 

Ára: 9.000 Ft